Kvalité och yrkeskunnande - äkta hantverk för dig som kräver det bästa.

Stensättning i Hunnebostrand

Samarbetspartners
Vikingsson Stensättningar AB är ett företag med anor från början av 1900 talet.
Vi värnar om det gamla hantverket men är måna om att följa med i utvecklingen och använder oss därför av marknadens modernaste verktyg.

Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna av sten och plattor för att resultatet ska bli så bra som möjligt. En bra kvalitet på råmaterialet är en förutsättning för en god kvalitet på slutprodukten.

Idag är vi två heltidsanställda och vårt mål är att leverera ett arbete med mycket hög kvalitet som både kunden och vi är nöjda med idag och en lång tid framåt.

Vi innehar ett antal certifieringar och vidareutbildar oss regelbundet. Vi samarbetar också med experter utanför vårt yrkesområde så som trädgårdsarkitekter och trädgårdsmästare.

Tjänster:

  • Plattsättning
  • Murar
  • Stenstättning
  • Skifferläggning
  • Trappor
  • Trädgårdsanläggning

Historik
Vikingsson Stensättningar har arbetat med stensättningar i flera generationer. Farfar Viking arbetade med att sätta sten i vägar. Än idag händer det att vi köper in och sätter begagnad sten som min farfar satte vid vägbyggen i olika delar av landet. Min far Bengt tog över företaget och påbörjade arbetet mot privatkunder.

Historiskt sett har stensättning gått från att vara ett praktiskt och hållbart material som användes för att göra vägar, torg och allmänna platser farbara till att vara ett sätt att förgylla trädgården med, ge huset ett genuint utseende eller en vacker och hållbar infart till huset.

Vikingsson Stensättningar AB
Överby Mulekärr, 456 94 Hunnebostrand

Marcus Vikingsson 0705-55 45 35

info@vikingsson.se

Kontaktformulär & offertförfrågan: